Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta Yangın Faciası - Sayfa 3 : Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı.. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Alevler iki fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı ifade edildi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı.

Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü.

Esenyurt'ta kumaş fabrikasında korkutan yangın
Esenyurt'ta kumaş fabrikasında korkutan yangın from www.malatyaguncel.com
İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

İstanbul esenyurt'ta yangın var mı?

İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta yangın esenyurt, akşemseddin mahallesi'nde lojistik firmasına ait depoda yangın çıktı. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı.

Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Esenyurt'ta Yangın Faciası - Sayfa 3
Esenyurt'ta Yangın Faciası - Sayfa 3 from foto.yenikadin.com
İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çok sayıda kişi apartmanda mahsur kaldı. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt belediye başkanı ali murat.

Dumandan etkilenen 18 kişiden 10'u ayakta tedavi edilirken, 8'i ambulanslarla.

Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında çıkan ve çevredeki iki iş yerine daha sıçrayan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Esenyurt'ta tekstil fabrikasının çatısında yangın. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında sabah saatlerinde i̇stanbul valiliği'ndan yapılan açıklamada, esenyurt'ta 3 fabrikayı etkileyen yangın i̇bb itfaiye. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı.

Esenyurt'ta yangın paniği: 5'i çocuk 10 kişi mahsur kaldı ...
Esenyurt'ta yangın paniği: 5'i çocuk 10 kişi mahsur kaldı ... from sakinca.com
Esenyurt'ta 5 katlı apartmanın çatı katında çıkan ve yan binaya da sıçrayan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Yangın, saat 06.30 sıralarında akçaburgaz. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Yangında yaralanan olmazken, binada maddi hasar meydana geldi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Esenyurt'ta gerçekleşen yangın, saat 18.00 sıralarında talatpaşa. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Tüm binayı saran dumanlar nedeniyle bina sakinleri balkonlara sığındı. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.